logo
logo
Esileht
Uudised
Muudatused Sinu Home3 lepingus
27/11/2020

Muudatused Sinu Home3 lepingus

Hea klient!

Oleme muutmas oma kanalite valikut, uuendamas teenuste hinnakirja ja täiendamas privaatsuspõhimõtteid. Altpoolt leiate selgitused iga muudatuse kohta. Muudatused hakkavad kehtima automaatselt. Sina ise midagi tegema ei pea, Sinu kuutasu ei muutu ja hoolitseme selle eest, et kõik muudatused jõustuvad sujuvalt.

Kanalite muudatus

Alates 29.12.2020 toimub Home3 kanalivalikus muudatus. Arvestades klientide soove lisandub Sinu põhipaketti 2021. aasta jaanuaris päris uus spordikanal TV3 Sport Open. Kanalivalikust lähevad välja uudistekanal CNN ja 31.12.2020 lõpetab kanali levitaja Disney XD edastamise.

Kanalite muudatuse õiguslikuks aluseks on Home3 lepingutingimuste punktid 5.2. ja 10.1., mille kohaselt on Home3’l õigus teha ühepoolselt muudatusi lepingus kindlaksmääratud paketi sisus (teleprogrammide valikus). Muudatused jõustuvad kõikide lepingute suhtes vaikimisi ja autodmaatselt 31.12.2020. Home3 kliendil, kes ei soovi ülaltoodud kanalimuudatuste tõttu Home3 teleteenuse kasutamist jätkata, on õigus lepinguline suhe ilma leppetrahvideta üles öelda, andes sellest meile teada enne 31.12.2020.

Uuendame hinnakirja

Uuendame oma hinnakirja seoses uute võimalustega lisatoodete ja teenuste näol. Lisasime juurde uued paketid ja muutsime hinnakirja arusaadavamaks.

Sinu jaoks ei muutu midagi, täna tasutav kuutasu jääb nii nagu oleme omavahel kokku leppinud.

Uue hinnakirjaga saad tutvuda siin.

Hinnakirja muudame üldtingimuste punkti 10.1 alusel, kuna tasumäära või tingimuse kehtestamise ajaga võrreldes on muutunud mis tahes tasumäära või tingimuse kehtestamise aluseks olnud või tingimuse või tasumääraga seotud asjaolud (sh nt tarbijahinnaindeks, tööjõu- või muud sisendkulud, Teenuse ulatus, parameetrid või sisu jne). Rõhutame veelkord, et antud muudatusega Sinu senine kuutasu ei muutu.

Täiendame privaatsuspõhimõtteid

Juhime tähelepanu asjaolule, et oleme täpsustanud ka Home3 Privaatsuspõhimõtteid. Järgnevalt ülevaade olulisematest uuendustest: lisandub uus veebileht, millele privaatsuspõhimõtted kohalduvad, täpsustatakse kontserni kuuluvaid ettevõtteid ja viise, kuidas kliendi andmeid kogutakse. Samuti märgitakse, mille alusel edastatakse andmeid kolmandatesse riikidesse.

Uuendatud põhimõtetega saate lähemalt tutvuda siin.

 

Kõik muudatused jõustuvad automaatselt 31.12.2020 ja ei eelda Home3-ga kontakteerumist.

Sinu Home3

Tagasi
1 / 3
gallery img
close
next

Teade edukalt edastatud

Sinu kiri on edastatud, täname!

close